Etusivu tilausravintola leipomo kokouspalvelu yritys

Ravintola Wanha Kerho

~ herkullisia hetkiä tunnelmallisessa miljöössä asiakaslähtöisesti!

 

Upea historiallisesti arvokas talo tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Yläkerran 180 hengen juhlasalissa on tilaa häävalsseille ja nykyaikainen tekniikka mahdollistaa myös suurien kokousten ja kongressien järjestämisen. Juhlasalin lisäksi ravintolassa on lounassali sekä kolme pienempää kabinettia niin kokous-, ruokailu- kuin juhlakäyttöönkin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Toimintamme perustana on asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan aidoista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Tavoitteena on vaalia isoäidin reseptejä ja käyttää mahdollisimman paljon kainuulaisia ja kotimaisia raaka-aineita. Tuotteemme valmistetaan aina vähintään vähälaktoosisina ja niistä on mahdollista saada myös laktoosittomat sekä keliakia- ja muihin erityisruokavalioihin sopivat versiot.

Tarjoamme arkisin klo 10-15 ja lauantaisin klo 11-15 lounasta seisovasta pöydästä sekä á la carte annoksia keittiöltä. Lounaalla on mahdollista nauttia myös kasvisvaihtoehto ja tarvittaessa keittiömme tekee sellaisen.

Lisäksi järjestämme toisinaan teemailtoja ja yleisotapahtumia. Palvelemme asiakkaitamme myös erityisinä juhlapyhinä kuten vappuna ja äitienpäivänä.

Tarjoamme monipuolisia juhla- ja kokouspalveluja aukiolojemme ulkopuollella asiakkaiden toivomusten mukaan.

Pitopalvelustamme voit tilata ruoat ja leipomomme herkulliset eivonnaiset kotijuhliisi!

Yrittäjinä toimivat Jarmo ja Minna Sormunen.

 

 


 

     
Ruokatyylit:
Noutopöydät
Lounasravintolat
Ala Carte
Tilausravintola
    
Pysäköinti:
Parkkipaikka, ilmainen asiakaspaikoitus

Palvelut:
Ottaa kabinettivarauksia
Ottaa pöytävarauksia
Pöytävaraus ei ole välttämätön
Sopiva ryhmille
Lapsiystävällinen
Noutoruoka
Pitopalvelu
Tarjoilupalvelu
Leipomotuotteita tilauksesta